Skip to content

Donacije

Sredstva zaklade koristit će se za rad Zaklade, materijalnu potporu i pomoć reformiranim Karmelima koji žive po Konstitucijama sv. Terezije od Isusa (danas zvanim Konstitucije iz 1990. godine) i onima koji pripadaju Udruzi svete Terezije, a koji se ne uspijevaju financirati isključivo novcem svojih dobročinitelja i poslovima svoje zajednice. Odluka o odobravanju materijalne potpore donijet će se u skladu s njihovim zahtjevima upućenima Zakladi. U slučaju da u određenom vremenskom razdoblju takvih zahtjeva nema, materijalna sredstva će se uplaćivati onim reformiranim Karmelima koji žive po Konstitucijama iz 1990. godine i onima koji pripadaju Udruzi svete Terezije, a s kojima Zaklada usko surađuje (podjednakom raspodjelom sredstava).

Također, sredstva Zaklade koristit će se i kao financijska pomoć novim duhovnim pozivima bosonogih karmelićanki (Zaklada želi omogućiti svim djevojkama koje se osjećaju pozvane  živjeti izvornim Konstitucijama svete Terezije, plaćanje troškova putovanja, ali i tečaja španjolskog jezika) uz obvezu pisma preporuke i suradnju duhovnika te njegovu izjavu kako je osoba potencijalna kandidatkinja redovničkog zvanja za jedan od reformiranih Karmela koji žive po Konstitucijama iz 1990. godine ili za jedan od onih koji pripadaju Udruzi svete Terezije.

Svojim donacijama ili uplatom članarine u fond Zaklade pomažete radu Zaklade kako bi ona mogla ispunjavati svrhu za koju je osnovana.

Uplatu možete izvršiti na žiro-račun:          

OTP BANKA: HR5624070001100191669  

BIC: OTPVHR2X

Kod za foto nalog: