Skip to content

Pošalji molitvenu nakanu za grob sv. Maravillas od Isusa

Bog želi.

Sv. Maravillas od Isusa osnovala je jedanaest Karmela od kojih se deset nalazi u Španjolskoj, a jedan u Indiji. Preminula je 11. prosinca 1974. godine u Karmelu u Aldehueli, okružena svojim voljenim redovnicama. Njezine su posljednje riječi bile: „O kakva je radost umrijeti kao karmelićanka!ˮ Pokopana je na samostanskom groblju, a već od prvih trenutaka njezine smrti, Gospodin je po njezinom zagovoru počeo udijeljivati milosti i uslišavati molitve koje se do današnjeg dana broje u tisućama. 

Nakon kanonizacije njezino tijelo prenešeno je u grob koji se nalazi s lijeve strane oltara samostanske crkve; točnije ispod rešetke kora u kojem se bosonoge karmelićanke, njezine duhovne kćeri, svakodvevno mnogo mole, posebice za nakane onih koji se utječu svetičinom zagovoru. Svjedočanstva o uslišenim molitvama pristižu sa svih strana svijeta, baš kao i brojni hodočasnici koji s dubokim štovanjem i zahvalnošću svakodnevno hodočaste na njezin grob. 

U neposrednoj blizini groba nalazi se sandučić u koji vjernici mogu ubaciti svoje pisane nakane, a koje redovnice pažljivo prikupljaju, mole i žrtvuju se te ih nakon određenog vremena (kada se sandučić popuni) odnose u samostansku ćeliju koja je pripadala sv. Maravillas od Isusa te ih tamo čuvaju. 

Molitvena nakana za grob sv. Maravillas od Isusa

Zaklada „Sveta Maravillas od Isusa”
Lovretska 27
21000 Split, Croatia
+385 91 782 5389
zakladasvetamaravillas@gmail.com

OTP BANKA: HR5624070001100191669  
BIC: OTPVHR2X

Karmel Srca Isusova i Svetog Josipa „od Aldehuele“

Carretera de San Martín de la Vega, km. 7,500

28909 Getafe – Madrid

Španjolska